Om 8 dager drar jeg til Hellas med mamma. Vi skal til et sted som heter Platanias og jeg gleder meg kjempemasse. Jeg har vært der en gang før, men det var når vi var på cruise, så vi var der kun 4 timer.. Men nå skal vi være der i en uke, og det er faktisk første ferien som bare jeg og mamma drar på. Det blir veldig trist å dra ifra kjæresten, og jeg kommer til å savne han veldig mye! 

Jeg gleder meg veldig til å komme til varmere strøk og få kost meg og slappet av i en uke uten noe skole og annet stress. I det siste har det vært masse skolesnakk, og det orker jeg virkelig ikke lengre, så nå er jeg glad det endelig nærmer seg slutten :)

Jeg skal prøve å blogge når jeg er der, men vi får se hvordan det går. Det er en av grunnene til at jeg startet den bloggen her, for jeg tror kanskje det er lettere å få blogget der nede i og med at det er mye mer å ta bilder av der. Men det kommer litt ann på hvor bra nett det er der, og om jeg har lyst til å bruke tid på det.  Så dere hører kanskje fra meg da :)

Vi skal bo på et hotell som heter Sunprime Platanias Beach. Det virker veldig deilig og avslappende der, og det er et voksenhotell som vil si at det ikke er noen små barn der. Jeg og mamma har bestilt spa på 75 minutter og vi skal på båttur en av dagene hvor vi bare skal slappe av, spise grillet mat, sole oss og bade masse. Det som jeg vet er negativt med dette hotellet er at det koster penger for internett, er ingen dagligvare butikk veldig nært og det er stener og ikke sand på stranden, men ellers virker det som et veldig bra hotell.

Vi snakkes når jeg er i Hellas søtinger! Og frem til det kan det hende jeg oppdaterer dere med et par innlegg her på bloggen <3

  4 kommentarer på "8 dager igjen"

Martine Hermansen - konkurranse på bloggen
Åh, så deilig! Jeg reiser til Hellas til søndag, gleder meg som en liten unge :)

Du får kose deg masse! :D
12.06.2013, 23:31 URL: http://www.marty95.blogg.no
My Life in Hollywood
God tur! Hellas er et herlig sted:)
13.06.2013, 08:32 URL: http://lifeinhollywood.blogg.no
Tonje Johnsen
Martine Hermansen - konkurranse på bloggen: Det skal jeg nok! Du får ha en kjempefin tur du også :)
13.06.2013, 11:10 URL: http://tonjejohnseen.blogg.no/
Tonje Johnsen
My Life in Hollywood: Tusen takk! Jeg gleder meg veldig, og har store forhåpninger :)
13.06.2013, 11:10 URL: http://tonjejohnseen.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2013


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits