Siden jeg akkurat har startet å blogge så vet ikke dere så mye om meg. Derfor tenkte jeg at jeg kan ha et lite innlegg hvor jeg legger ut litt generell fakta om meg, slik at dere vet litt mer hve jeg er. 

Går Studiespesialiserende

Jeg går nå 1. året på Eiker vgs og trives helt greit her. Skole er jo skole, så det er kjedelig, men jeg har mange venner her, og klassen min er helt fantastisk. Neste år skal jeg gå realfag og ha fysikk, kjemi, R matte og IT som valgfag. 

Har kjæreste

Han heter Tollef og er verdens herligste gutt! Han er den perfekte kjæresten som alltid er der når jeg trenger noen som lytter, gir meg råd og hjelper meg. Han gjør egentlig alt det den perfekte kjæresten gjør!

Bor på Ormåsen

Det er et lite tettbebygd sted omtrent 30 minutter kjøring fra Drammen. Den nærmeste byen vi har er Hokksund, men jeg har egentlig aldri skjønt hvorfor det er en by..

Har hund

Jeg har en liten langhåret dvergdachs som heter Bajas. Han er verdens søteste lille hund og han har en herlig personlighet. Når han er våt løper han alltid rundt som en gal i huset, og det er umulig å få tak i han. Han minner meg lttt om en rotte da.Er lite aktiv

Jeg er egentlig en veldig lat person. Jeg har prøvd å trene på treningsstudio og syntes at det egentlig var veldig morsomt, men det var så mange jg kjente som trente der, derfor sluttet jeg. Snowboard er noe jeg har drevet med i noen år, men jeg er ikke aktiv lengre, og drar nesten aldri i bakken lengre. Tror jeg skal bli mer aktiv den sesongen her.

Spiller piano

Jeg har spilt piano siden jeg var 8 år ca. Jeg synes det er kjempegøy, men blir veldig fort lei av å spille en sang, og må derfor lære nye hele tiden. Det er engentlig nesten ingen som har hørt meg, for jeg liker ikke å spille forran andre mennesker. 

Er sjenert 

Jeg er veldig sjenert. Når jeg møter nye folk er jeg som regel stille, og lar de stå for pratingen. Mange tenker sikkert at jeg er kjempekjedelig når de møter meg, men blir du kjent med meg tror jeg ikke jeg er ille å være med. 

Alt for tynn

Jeg synes selv at jeg er alt for tynn. Ser ut som en fyrstikk meg ben og armer. Jeg har ikke noen sykdom eller noe sånt, jeg er bare født sånn. Men det at jeg er så tynn har gitt meg dårlig selvtilitt, og jeg liker ikke å gå offentlig i shorts.. har gjort det en gang i år, og da går jeg bare rundt og føler at alle ser på meg, og er ikke komfortabel med det i det heletatt. 


  0 kommentarer på "Fakta om meg"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2013


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits