Noe jeg virkelig savner, er det å blogge. Jeg vet jeg ikke har blogget så mye, men jeg har alltid veldig lyst til å blogge om noe. Så nå skal jeg prøve igjen, for sikker 10. gang. Så wish me luck.

Jeg kan jo kanskje fortelle dere litt om hva som har skjedd i det siste. Normalt ville det ikke vært så mye, men nå har det jo vært sommerferie. Jeg startet ferien med å dra til Kreta med mamma, som dere vet. Der hadde jeg det kjempekoselig, men jeg savnet kjæresten veldig. Da jeg da kom hjem derifra, var jeg med kjæresten i helgen, før han dro på Hove. Jeg ble ikke med i år fordi foreldrene mine er kjipe, men det går fint, jeg har flere år på å få dratt dit. Da kan kom hjem fra Hove var vi i bryllupet til kusinen hans. Bryllupet var på gården til kjæresten min, så det var veldig greit, og utrolig koselig. Etter det tok jeg flyet til Tromsø for å være på hytten med familien, det var koselig, men også ganske kjedelig. Så dro vi hjem og dagen etter kjørte jeg, mamma og lillebroren min til Trondheim.

Da vi kom hjem fra Trondheim fikk jeg endelig se kjæresten etter over 2 uker uten han. Da var vi først bare hjemme hos han et par dager før vi dro til Stavnger med foreldrene hans. Da fikk jeg hilst på tanten, fetterne, kusinen og farmoren og farfaren til kjæresten. Så dro vi hjem igjen til kjæresten og var der noen dager før vi dro til meg og bare slappet av.
Det var egentlig ferien min. Ikke så veldig spennende akkurat.

I går jobbet jeg på gården til kjæresten, for de hadde 3 forskjellige selskaper der. Da jobbet jeg i 12 timer, så nå er jeg ganske sliten.

Men dere... I morgen starter skolen, så jeg vil bare si lykke til alle sammen!


  0 kommentarer på "Siden sist"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· August 2013 · Juni 2013


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits