Nå har jo skolen startet, og da er det tid for litt forbereding. Da jeg kom hjem fra skolen i dag satte jeg meg ned med en god kopp te, sjokolade og den rotete timeplanen vi hadde fått på skolen, og lagde rett og slett min egen timeplan. Den ble jeg veldig fornøyd med, og den ble veldig meg. Det liker jeg! Så dette er kanskje et tips dere kan ta med dere, for det er mye mer oppmuntrende å se på en fin timeplan, enn å se på en svart og hvit kjedelig timeplan. 

Jeg starter nå i andre på videregående, og har valgt fysikk, kjemi, IT og R1 matte. Derfor kommer jeg til å være ganske opptatt med lekser og skole i år tror jeg. Men jeg kommer til å blogge så mye som mulig, for å få en liten avlastning fra skole og lekser. Kos dere videre på skolen alle sammen! Prøv å tenk positivt og vær villige til å lære


Noe jeg virkelig savner, er det å blogge. Jeg vet jeg ikke har blogget så mye, men jeg har alltid veldig lyst til å blogge om noe. Så nå skal jeg prøve igjen, for sikker 10. gang. Så wish me luck.

Jeg kan jo kanskje fortelle dere litt om hva som har skjedd i det siste. Normalt ville det ikke vært så mye, men nå har det jo vært sommerferie. Jeg startet ferien med å dra til Kreta med mamma, som dere vet. Der hadde jeg det kjempekoselig, men jeg savnet kjæresten veldig. Da jeg da kom hjem derifra, var jeg med kjæresten i helgen, før han dro på Hove. Jeg ble ikke med i år fordi foreldrene mine er kjipe, men det går fint, jeg har flere år på å få dratt dit. Da kan kom hjem fra Hove var vi i bryllupet til kusinen hans. Bryllupet var på gården til kjæresten min, så det var veldig greit, og utrolig koselig. Etter det tok jeg flyet til Tromsø for å være på hytten med familien, det var koselig, men også ganske kjedelig. Så dro vi hjem og dagen etter kjørte jeg, mamma og lillebroren min til Trondheim.

Da vi kom hjem fra Trondheim fikk jeg endelig se kjæresten etter over 2 uker uten han. Da var vi først bare hjemme hos han et par dager før vi dro til Stavnger med foreldrene hans. Da fikk jeg hilst på tanten, fetterne, kusinen og farmoren og farfaren til kjæresten. Så dro vi hjem igjen til kjæresten og var der noen dager før vi dro til meg og bare slappet av.
Det var egentlig ferien min. Ikke så veldig spennende akkurat.

I går jobbet jeg på gården til kjæresten, for de hadde 3 forskjellige selskaper der. Da jobbet jeg i 12 timer, så nå er jeg ganske sliten.

Men dere... I morgen starter skolen, så jeg vil bare si lykke til alle sammen!
.... Dresses from Nelly

Jeg sitter å ser på Nelly.com nå, og de har så utrolig mye fint der, spesielt alle kjolene. Jeg har så veldig lyst til å kjøpe masse sommerkjoler der som jeg kan ha med meg til Hellas, men det har jeg ikke råd til. Så siden jeg er fattig nå for tiden tenkte jeg at jeg kunne gi dere noen tips om hva dere kan kjøpe der. Dette er hvertfall noe jeg hadde klikket hjem om jeg hadde hatt råd.


                                             Korallfarget kjole >> her                                                                                                    Hvit kjole >> her

                                                Blomstrete kjole >>her                                                                                                       Rosa kjole >> her


                                          Mintfarget kjole >> her                                                                                              Blomstrete kjole >> her

Noen du kunne tenke deg?

 
I går skulle jeg egentlig hjem og passe lillebrødrene mine, men vi dro heller på hytten til kjæresten min. Der hadde vi det kjempekoselig! Vi grillet, badet, rodde, snakket, lekte og koste oss masse. Hytten ligger ved et lite kjenn, og det er så utrolig koselig der. Jeg hadde egentlig tenkt til å bade, men jeg fant ut at det var lurt å holde seg på land i og med at det var så kaldt i luften. Hvis jeg først blir kald, tar det lang tid før jeg blir varm igjen.. Men lillebrødrene min badet. Tøffinger!

Har dere kost dere i helgen?
Musikksmaken min er veldig variert, jeg kan høre på nesten alt. Men hvis jeg skal forklare best hvordan musikk jeg hører på så må det bli listemusikk. Veldig mange sanger jeg hører på er fra f.eks. topplisten på spotify. De sangene jeg hører mest på akkurat nå for tiden er: 

 
Siden jeg akkurat har startet å blogge så vet ikke dere så mye om meg. Derfor tenkte jeg at jeg kan ha et lite innlegg hvor jeg legger ut litt generell fakta om meg, slik at dere vet litt mer hve jeg er. 

Går Studiespesialiserende

Jeg går nå 1. året på Eiker vgs og trives helt greit her. Skole er jo skole, så det er kjedelig, men jeg har mange venner her, og klassen min er helt fantastisk. Neste år skal jeg gå realfag og ha fysikk, kjemi, R matte og IT som valgfag. 

Har kjæreste

Han heter Tollef og er verdens herligste gutt! Han er den perfekte kjæresten som alltid er der når jeg trenger noen som lytter, gir meg råd og hjelper meg. Han gjør egentlig alt det den perfekte kjæresten gjør!

Bor på Ormåsen

Det er et lite tettbebygd sted omtrent 30 minutter kjøring fra Drammen. Den nærmeste byen vi har er Hokksund, men jeg har egentlig aldri skjønt hvorfor det er en by..

Har hund

Jeg har en liten langhåret dvergdachs som heter Bajas. Han er verdens søteste lille hund og han har en herlig personlighet. Når han er våt løper han alltid rundt som en gal i huset, og det er umulig å få tak i han. Han minner meg lttt om en rotte da.Er lite aktiv

Jeg er egentlig en veldig lat person. Jeg har prøvd å trene på treningsstudio og syntes at det egentlig var veldig morsomt, men det var så mange jg kjente som trente der, derfor sluttet jeg. Snowboard er noe jeg har drevet med i noen år, men jeg er ikke aktiv lengre, og drar nesten aldri i bakken lengre. Tror jeg skal bli mer aktiv den sesongen her.

Spiller piano

Jeg har spilt piano siden jeg var 8 år ca. Jeg synes det er kjempegøy, men blir veldig fort lei av å spille en sang, og må derfor lære nye hele tiden. Det er engentlig nesten ingen som har hørt meg, for jeg liker ikke å spille forran andre mennesker. 

Er sjenert 

Jeg er veldig sjenert. Når jeg møter nye folk er jeg som regel stille, og lar de stå for pratingen. Mange tenker sikkert at jeg er kjempekjedelig når de møter meg, men blir du kjent med meg tror jeg ikke jeg er ille å være med. 

Alt for tynn

Jeg synes selv at jeg er alt for tynn. Ser ut som en fyrstikk meg ben og armer. Jeg har ikke noen sykdom eller noe sånt, jeg er bare født sånn. Men det at jeg er så tynn har gitt meg dårlig selvtilitt, og jeg liker ikke å gå offentlig i shorts.. har gjort det en gang i år, og da går jeg bare rundt og føler at alle ser på meg, og er ikke komfortabel med det i det heletatt. 
Nå er jeg så sykt glad! Jeg dro på skolen klokken 09.00 i dag, fordi det var trekk i muntlig eksamen. Men gjett hvem som slapp... Jeg!! Skriftlig eksamen ble jeg heller ikke trekt opp i, så jeg slapp å ha eksamen i år. Ah, det er så deilig. Så nå skal jeg ikke på skolen før på tirsdagen.

Når jeg kom hjem lagde jeg meg grillet kylling med stekte poteter, jeg synes det er så godt, også er det jo så enkelt. Det ble da frokosten min. Nam!

Har dere hatt noen eksamener i år?
Om 8 dager drar jeg til Hellas med mamma. Vi skal til et sted som heter Platanias og jeg gleder meg kjempemasse. Jeg har vært der en gang før, men det var når vi var på cruise, så vi var der kun 4 timer.. Men nå skal vi være der i en uke, og det er faktisk første ferien som bare jeg og mamma drar på. Det blir veldig trist å dra ifra kjæresten, og jeg kommer til å savne han veldig mye! 

Jeg gleder meg veldig til å komme til varmere strøk og få kost meg og slappet av i en uke uten noe skole og annet stress. I det siste har det vært masse skolesnakk, og det orker jeg virkelig ikke lengre, så nå er jeg glad det endelig nærmer seg slutten :)

Jeg skal prøve å blogge når jeg er der, men vi får se hvordan det går. Det er en av grunnene til at jeg startet den bloggen her, for jeg tror kanskje det er lettere å få blogget der nede i og med at det er mye mer å ta bilder av der. Men det kommer litt ann på hvor bra nett det er der, og om jeg har lyst til å bruke tid på det.  Så dere hører kanskje fra meg da :)

Vi skal bo på et hotell som heter Sunprime Platanias Beach. Det virker veldig deilig og avslappende der, og det er et voksenhotell som vil si at det ikke er noen små barn der. Jeg og mamma har bestilt spa på 75 minutter og vi skal på båttur en av dagene hvor vi bare skal slappe av, spise grillet mat, sole oss og bade masse. Det som jeg vet er negativt med dette hotellet er at det koster penger for internett, er ingen dagligvare butikk veldig nært og det er stener og ikke sand på stranden, men ellers virker det som et veldig bra hotell.

Vi snakkes når jeg er i Hellas søtinger! Og frem til det kan det hende jeg oppdaterer dere med et par innlegg her på bloggen <3
Jeg er ei jente på 16 år. Jeg kommer til å blogge om hverdagen min, og alt det som faller inn i hodet mitt. Ta en titt.

Legg meg til som venn


ARKIV

· August 2013 · Juni 2013


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits